Brieven aan mijn lieven

Steven Van Herreweghe, TV- en theatermaker

Ella en Wido slagen er in om een deugddoende mix tussen romantiek, ontroering en geestigheid te brengen. Lang leve de Indiana Jones-en van het vergeten brieven-rijk!

Lotte Vanwezemael, seksuologe (VRT, VIER, Medialaan)

Een lach. Die stond gedurende de hele voorstelling op mijn gezicht. En voor heel even een heel erg kleine traan. Want dat is wat Ella en Wido doen. Samen mengen ze de ingrediënten humor, herkenbaarheid, liefde (in al haar kleuren) en een vleugje erotiek met hun mooiste theatersaus tot een prachtstuk waar je écht van kan smullen.

Ella Michiels schrijft een verzamelbundel 'Brieven aan mijn lieven'. Oprechte, gedurfde, hartverscheurende (liefdes-)brieven van het hoofdpersonage aan haar (ex-)liefdes. Een verzameling om bij te lachen en te huilen, om te beluisteren of om zelf verder te vertellen. Gitarist Wido Uvin zorgt voor de gepaste muzikale sfeer. 


Regie: Eva Goudsmit
Foto: Marieke Penne
Graphics: Elke D'haese


Website Wido: https://www.widouvin.com/ 

De première vindt plaats in Utopia Aalst. Vanwege COVID-19 is de première uitgesteld naar een later te bepalen datum. We houden jullie op de hoogte. Tickets via www.utopia.aalst.be 

Gilles Van Schuylenbergh, kunstenaar

We leven in een "nieuw normaal" waarbij het tempo van amoureuze sms'jes de spanning van liefde vluchtig maakt. Ella Michiels nodigt ons uit in de intimiteit van geschreven hartstocht en kleurt de woorden levendig in Van vrolijke verliefdheid tot smachtend gekreun. De live soundtrack van gitaarkrak Wido Uvin, drenkt de liefdesteksten in een real-time romcom-sfeer. U moet dit gezien hebben, maar vooral gevoeld!

Filip Van De Winkel, acteur

Prachtige performance van Ella Michiels & Wido Uvin bewonderd! Verrassend sprankelende, uiterst originele entertainment voor genieters van de taalkunsten en het betere gitaarwerk! Nogvanda!

Studiofoto's: Marieke Penne
Live foto's: Arnout Bracke

Brieven van Beethoven

Boek 'Brieven aan mijn lieven'

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.