Brieven van Beethoven

250 jaar Beethoven in 2020

Arnoud Van der Straeten, diensthoofd Utopia Aalst

Ella en Wido maken pure, eenvoudige, unieke, innemende, ontwapenende voorstellingen met een lach en een traan. Het zijn krakken in hun vak met een grote beroepsfierheid. Ze vullen elkaar op en naast het podium mooi aan en dat laat zich voelen in hun voorstellingen. Ella en Wido zijn altijd positief, professioneel en goedgezind. Een plezier om in huis te hebben.


Brieven van Beethoven aan zijn liefdes. Beethoven de flirter, de gevoelige, de modebewuste, de verdrietige, de zieke.

In een verfrissende mix van fragmenten uit Beethovens brieven aan zijn lieven en intieme gitaarmuziek van Beethoven en tijdgenoten zetten Ella Michiels en Wido Uvin de deur naar Beethovens ziel op een kier.

Duur: 60 min. zonder pauze

Wido: https://www.widouvin.com/ 

Philippe Souvagie, muzikant/dirigent

Wat is het genieten van de doorleefde en geëngageerde woordkunsten die Ella Michiels communiceert! De woorden en gedachten van Beethoven komen prachtig tot leven en maken ons directe getuige van anekdotes en diverse gevoelens omtrent zijn gezondheid en zijn amoureuze ondernemingen, hoe verrijkend ... Mede door de zeer geslaagde muzikale omlijsting door gitarist Wido Uvin. Wido weet op de meest juiste momenten en met steeds passende dynamiek en balans deze 'brieven van Beethoven' een treffende sfeer te bezorgen.

Studiofoto's: Marieke Penne.
Live foto's: Lennert Nuyttens. 

Boek 'Brieven van Beethoven'

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.