Presentatiecoaching


Spreek je regelmatig voor publiek en wil je uitblinken in wat je doet? Of ben je het niet gewend om je te presenteren voor een groep en wil je er beter in worden? In enkele sessies kan je grote stappen zetten. Ella herkent jouw sterktes en zet die in de verf vanaf het eerste contact. 


Ella is taal- en presentatiecoach voor kinderen, jongeren en volwassenen. Je kan bij haar terecht voor coachings rond spreken voor publiek, spreekangst overwinnen en presenteren. Privésessies kunnen doorgaan in Ella's praktijk in Aalst of bij jou op kantoor of thuis, zoals je wenst.

Ella geeft les in de woordafdeling van de Academie voor Podiumkunsten (Utopia Aalst) aan kinderen, tieners en (jong-)volwassenen. Ze werkt vanaf 2018 als taalcoach van de jonge acteurs bij Ketnet (VRT) voor verschillende fictiereeksen. Sinds mei 2021 is ze presentatiecoach voor merkgezichten van de VRT (VRT NWS, MNM, Eén, Ketnet). In haar privépraktijk in Aalst (Oost-Vlaanderen) begeleidt ze zakenmensen, politici en mediamakers.

Elke sessie is gebaseerd op vertrouwen, een open communicatie en met de focus op jouw noden als spreker. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Referenties

Reacties van tevreden klanten

Stefaan

Docent Vlaamse hogeschool

"De begeleiding en de oefeningen van Ella hebben me zeer goed geholpen. Dankzij haar professionele coaching lukt het geven van presentaties niet alleen beter maar heb ik tijdens het presenteren ook meer zelfvertrouwen." 

Fabric Magic

Productiehuis van #LikeMe op Ketnet

"Ella's coaching heeft de cast van #LikeMe enorm geholpen met hun uitspraak, taalgebruik en het natuurlijk implementeren van de je/jij-vorm in de dialogen. Zowel wij als onze jongeren vonden het een ontzettend fijne samenwerking!"

Greet

Projectbegeleider stadsdienst 

"Ella stelt je op je gemak, besmet je met haar energie en enthousiasme, is professioneel met haar vak bezig, laat je al doende voelen en leren hoe en wat te doen met je stem."

Meer weten?

Boek je coaching op tijd. Wij bevestigen je boeking per e-mail. 

Mijn coachingsagenda zit vol tot eind 2022. Ik zal in het najaar workshops in kleine groep (3-4 deelnemers) organiseren. Vul het formulier gerust in voor meer info.