Referenties

Fabric Magic

Productiehuis van #LikeMe op Ketnet

"Ella's coaching heeft de cast van #LikeMe enorm geholpen met hun uitspraak, taalgebruik en het natuurlijk implementeren van de je/jij-vorm in de dialogen. Zowel wij als onze jongeren vonden het een ontzettend fijne samenwerking!"

Stad Aalst

Organisatie Kunstoevers

Ella Michiels was het stralende gezicht van ons gloednieuw OpenKunst concept. Haar professionalisme maakte dat het inblikken van de promofilmpjes een waar plezier was. Ook de presentatie van de OpenKunst-kandidaten op de openingsavond gebeurde met veel verve. 

Ilse Van Steenlandt

Antwerp Symphony Orchestra

"Als presentatrice van onze Kamermuziekconcerten staat Ella op een spontane en klassevolle manier op het podium. Dankzij Ella's correcte voorbereiding zijn haar presentaties gestructureerd en inhoudelijk sterk waardoor ons publiek goed geïnformeerd kan genieten van het concert."

Stefaan

Docent Vlaamse hogeschool

"De begeleiding en de oefeningen van Ella hebben me zeer goed geholpen. Dankzij haar professionele coaching lukt het geven van presentaties niet alleen beter maar heb ik tijdens het presenteren ook meer zelfvertrouwen." 


Greet

Projectbegeleider stadsdienst

"Ella stelt je op je gemak, besmet je met haar energie en enthousiasme, is professioneel met haar vak bezig, laat je al doende voelen en leren hoe en wat te doen met je stem."