Referenties

Steven Van Herreweghe

TV- en theatermaker

"Ella en Wido slagen er in om een deugddoende mix tussen romantiek, ontroering en geestigheid te brengen. Lang leve de Indiana Jones-en van het vergeten brieven-rijk!"

Ilse Van Steenlandt

Antwerp Symphony Orchestra

"Als presentatrice van onze Kamermuziekconcerten staat Ella op een spontane en klassevolle manier op het podium. Dankzij Ella's correcte voorbereiding zijn haar presentaties gestructureerd en inhoudelijk sterk waardoor ons publiek goed geïnformeerd kan genieten van het concert."

Peter Van de Veire

Radiomaker MNM

"Een productionele rots waar je kan op bouwen. En een rots die positief én enthousiast door het leven rolt. Ik heb Ella leren kennen als een sterke stagiaire die intussen uitgegroeid is tot een high-level-medewerkster. Een rots dus. Waar ik 100 procent kon en kan op vertrouwen."

Lotte Vanwezemael

Seksuologe (VIER, Medialaan, VRT)

"Een lach. Die stond gedurende de hele voorstelling op mijn gezicht. En voor heel even een heel erg kleine traan. Want dat is wat Ella en Wido doen. Samen mengen ze de ingrediënten humor, herkenbaarheid, liefde (in al haar kleuren) en een vleugje erotiek met hun mooiste theatersaus tot een prachtstuk waar je écht van kan smullen."

Stad Aalst

Organisatie Kunstoevers

"Ella Michiels was het stralende gezicht van ons gloednieuw OpenKunst concept. Haar professionalisme maakte dat het inblikken van de promofilmpjes een waar plezier was. Ook de presentatie van de OpenKunst-kandidaten op de openingsavond gebeurde met veel verve."